Internationaal (Nederlands)
 
 
 
 

Revisie & Modificatie

revisie_manitou

Nooteboom Trailer Service is zeer gespecialiseerd in schade reparaties, as reparaties en complete revisie van alle merken speciale voertuigen. Hetzelfde geldt voor modificaties en aanpassingen. Met deze werkzaamheden maakt u uw voertuig weer up-to-date. Bijvoorbeeld door het aanbrengen van hydraulische opritten, een gsm-bediening of het volledig opnieuw schooperen, stralen of spuiten van uw voertuig. Deze technische aanpassingen brengen het voertuig weer in overeenstemming met de eisen van de moderne techniek en wegtransport. Tegelijk verlengt u de economische levensduur van uw voertuig.

 

Laatste nieuws

Nieuwste Nooteboom MCOS semi-dieplader maakt overstap naar hydraulisch besturing eenvoudig

De nieuwste generatie MCOS semi-diepladers met hydraulische besturing is de optimale transportoplossing om middelzware machines tot ca. 47 ton snel, kosteneffectief en veilig te vervoeren. Tot voor kort betekende de stap van naloop besturing naar hydraulische besturing een aanzienlijk hogere investering. Nooteboom heeft dit nu binnen haar SMART programma veel aantrekkelijker gemaakt.

Nieuwste Nooteboom semi-dieplader OSDS-44-03WEB voor het transport van wielladers en dumpers

De nieuwe 3-assige semi-dieplader OSDS-44-03WEB is speciaal ontworpen voor het vervoer van grote wielladers en dumpers. Met deze wielkuilen semi-dieplader kunnen alle soorten merken en types machines door Europa vervoerd worden zonder speciale vergunning.

Scania Huizingen (B) service center Nooteboom Trailers

Scania Huizingen is het nieuwste Service Center van Nooteboom Trailers. De samenwerking met Scania betekent een belangrijke versterking van het Nooteboom service netwerk in België voor met name de regio Brussel. Gezien de gestage groei van Nooteboom in België speelt Nooteboom hiermee sterk in op de behoefte van haar klanten. Nooteboom heeft hiermee nu totaal 3 Service Centers verspreid over België en ruim 60 in geheel Europa.