Internationaal (Nederlands)
 
 
 
 

Servicecenters

servicecentersNooteboom Trailer Service heeft op dit moment 2 vestigingen in Nederland en meer dan 50 servicepartners in Europa. Hierdoor kunt u voortaan dichter bij huis de service aan uw voertuigen professioneel en vakkundig laten uitvoeren.
Niet alleen voor Nooteboom voertuigen, maar ook voor andere merken.

Alle kennis die nodig is voor het goed repareren en servicen van uw speciale trailer, is vanuit de productie bedrijven bij alle Nooteboom Trailer Service vestigingen beschikbaar en altijd up to date.

Nooteboom Servicecenters in Europa

Servicecenters in Nederland

Vestiging Wijchen
Chr. Huijgensstraat 1 - 6603 BB Wijchen
Postbus 248 - 6600 AE Wijchen
Tel. +31 24 6488841 - Fax +31 24 6488821
E service-wijchen@nooteboom.com

Vestiging Rotterdam
Scheepmakersstraat 10 - 3334 KG - Zwijndrecht
T +31 10 7138400 F +31 10 7138409
E service-rotterdam@nooteboom.com

 

Laatste nieuws

Nooteboom EURO-PX 2+5 en Volvo FM 5-assige zwaartransport trekker en voor Boer B.V.

Boer B.V. uit Meerkerk heeft onlangs de eerste Volvo FM 5-assige zwaartransport trekker met 540 pk en een GCW van 150 ton in gebruik genomen. De trekker is rondom luchtgeveerd en voorzien van een 9-tons luchtgeveerde en hefbare as waardoor de combinatie bijzonder wendbaar is. De truck wordt ingezet voor het vervoer van onder andere heimachines. Hiervoor is gekozen voor een extra lage cabinehoogte. De Volvo FM werd geleverd door Volvo Group Truck Center uit Gorinchem.

NIEUW De Nooteboom Trailers App

Nooteboom Trailers heeft deze week een App uitgebracht voor de smartphone. In de app vindt u het laatste nieuws over Nooteboom, een uitgebreid nieuwsarchief en het complete overicht van de voorraad nieuwe en gebruikte trailers.

Zes Nooteboom Super Wing Carriers voor LASO Transportes SA

LASO Transportes SA uit het Portugese Malveira heeft haar transportvloot voor het windmolenvervoer versterkt met maar liefst 6 Super Wing Carriers voor het vervoer van extreem lange rotorbladen alsmede een fors aantal uitschuifbare 3-assige semi-diepladers.

Nieuwste Nooteboom semi-dieplader OSDS-44-03WEB voor het transport van wielladers en dumpers

De nieuwe 3-assige semi-dieplader OSDS-44-03WEB is speciaal ontworpen voor het vervoer van grote wielladers en dumpers. Met deze wielkuilen semi-dieplader kunnen alle soorten merken en types machines door Europa vervoerd worden zonder speciale vergunning.

Meer laadvermogen en lagere kosten met de nieuwe 7-assige Nooteboom Ballasttrailer

Nooteboom Trailers zet met de OVB-95-07 Ballasttrailer de nieuwe standaard voor het vervoer van kraanballast op de weg. Deze 7-assige oplegger is het antwoord op de lagere aslasten, die door Nederland en Duitsland worden ingevoerd.