Internationaal (Nederlands)
 
 
 
 

Servicecenters

servicecentersNooteboom Trailer Service heeft op dit moment 2 vestigingen in Nederland en meer dan 50 servicepartners in Europa. Hierdoor kunt u voortaan dichter bij huis de service aan uw voertuigen professioneel en vakkundig laten uitvoeren.
Niet alleen voor Nooteboom voertuigen, maar ook voor andere merken.

Alle kennis die nodig is voor het goed repareren en servicen van uw speciale trailer, is vanuit de productie bedrijven bij alle Nooteboom Trailer Service vestigingen beschikbaar en altijd up to date.

Nooteboom Servicecenters in Europa

Servicecenters in Nederland

Vestiging Wijchen
Chr. Huijgensstraat 1 - 6603 BB Wijchen
Postbus 248 - 6600 AE Wijchen
Tel. +31 24 6488841 - Fax +31 24 6488821
E service-wijchen@nooteboom.com

Vestiging Rotterdam
Scheepmakersstraat 10 - 3334 KG - Zwijndrecht
T +31 10 7138400 F +31 10 7138409
E service-rotterdam@nooteboom.com

 

Laatste nieuws

Nooteboom op IAA 2014

Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken op de IAA (Internationale Automobil-Ausstellung) in Hannover. Van donderdag 25 september t/m donderdag 2 oktober is de IAA het middelpunt van nieuwigheden en noviteiten voor de transportbranche.

Grootste 3+6 Nooteboom Pendel-X dieplader voor ADM Team Heavy Weight

De firma VDL-KTI uit Geel bouwde een menginstallatie voor chemicaliën bestemd voor een nieuw boorplatform in de schotse wateren nabij Hartlepool. De afmeting van deze installatie was 9,5m lang met een breedte van 5,1m en een hoogte van ruim 8 meter.

Bolk investeert in 35 Nooteboom Pendel-X aslijnen

Bolk Transport b.v. uit Almelo heeft dit jaar geïnvesteerd in maar liefst 35 Pendel-X aslijnen van Nooteboom. Het gaat hierbij om transportoplossingen die ingezet kunnen worden voor het vervoer van componenten voor onder andere windturbines, industriële goederen en grondverzetmachines. Naast diverse pendelas diepladers met Interdolly en een drietal Super Wing Carriers voor de 70 meter lange rotorbladen betreft de levering ook twee MULTI-PX module semi-diepladers met Multidolly.

Ulferts & Wittrock breidt uit met nieuwste 8-lijner Nooteboom MCO-PX met Multidolly

Voor haar uitzonderlijk vervoer activiteiten heeft Ulferts & Wittrock, met hoofdzetel in Oldenburg (D), haar wagenpark uitgebreid met diverse Nooteboom speciaal transport opleggers. Ulterts & Wittrock is een toonaangevende onderneming in kraanwerken en uitzonderlijk wegvervoer. Het voertuigenpark bestaat onder meer uit zo’n 120 Autokranen en 40 zwaar- en speciaaltransport voertuigen. De nieuwste uitbreiding bestaat uit een aantal 6-assige Nooteboom uitschuifbare semi-diepladers met daarnaast ook de nieuwste generatie Nooteboom 8-aslijnen MCO-PX semi-dieplader met afneembare Multidolly.

Nieuwste Nooteboom 3+6 Pendel-X dieplader

De 9 aslijnen PXE dieplader, in de uitvoering 3-aslijnen ICP Interdolly en 6-aslijnen Pendel-X dieplader, is het nieuwste paradepaard uit het Nooteboom dieplader programma. De eerste combinatie is onlangs uitgeleverd aan het Deense bedrijf Bomholt en biedt een treingewicht van ca. 155 ton (bij 80km/u) binnen het Europese wegennet. Momenteel zijn al meerdere van deze nieuwste combinaties verkocht en worden binnenkort uitgeleverd.